- Norsk utleier i Albir du kan stole på!

JR Invest med John Rasmussen i spissen er den norske utleieren du skal kontakte om du er på utkikt etter leie på Costa Blanca, Albir. I dag leies det ut 13 leiligheter med norsk, høy standard. Leies ut både kort og langsiktig. Ved å leie leilighet hos JR Invest kommer du garantert til å trives. Alle leilighetene har inkludert strøm, vann, garasje, Norske TV kanaler og trådløst internett i leieprisen. Gjelder både for kort og langtidsleie.

Costa Blanca

Costa Blanca er en 200 km lang kyststrekning i provinsen Alicante, øst i Spania. Helt fra Denia i nord til Pilar de la Horadada i sør. Her er det mange nydelige strender å finne, noe som ligger i navnet; Den hvite kyst. Kysten ligger mot Middelhavet og har blitt en av Europas mest attraktive turisrsteder. Costa Blanca kan by på et klima med over 300 soldager i året og er et sikkert reisemål for alle aldersgrupper.

Albir / L'Albir

Albir er en liten, koselig spansk turistby som ligger ca. 65km nord for Alicante og 130km sør for Valencia. Albir er bestående av hoteller, hus, restauranter og butikker. Opprinnelig var Albir havneområdet til Alfaz del Pi, som også er kommunen. Albir har en flott og lekker strandprominade som strekker seg helt bort til den kunstneriske småbyen Altea.

Rolige Albir er byen for alle, uansett alder. Her finnes det golf-baner, strand, naturomgivelser, barer, restauranter, shoppingmuligheter og en hel masse andre aktiviteter. Nærmeste flyplass er Alicante, som ligger ca. 60 km unna.

Personvern